Flightcases en koffers op maat!

R

Inlays specialist van Nederland

R

Levering binnen 3 weken mogelijk

R

CNC freesmachine in eigen beheer

CaseLink Flightcases

Feithspark 11

9356 BX Tolbert

Home » Inlays

Inlays

De vulling aan de binnenkant van een flightcase of koffer wordt een inlay genoemd. Deze is gemaakt van schuim. Door de inlay worden de producten die u in de kist of koffer vervoert goed beschermd tegen stoten en krassen.

Inlays op maat

Het komt soms voor dat u al wel een koffer of kist heeft, maar nog geen inlay. CaseLink maakt inlays op maat, zodat u niet gelijk een nieuwe flightcase hoeft te bestellen. De inlays zorgen ervoor dat uw instrumenten of apparaten precies in de koffer passen en op hun plek blijven zitten. Daarnaast is het mogelijk om een inlay met verschillende vakken te bestellen. Op deze manier kunnen uw goederen overzichtelijk worden verdeeld.

Inlays voor verschillende toepassingen

Inlays kunnen voor ontzettend veel verschillende producten gebruikt worden. Zo is het mogelijk om voor uw persoonlijke spullen, zoals een laptop of andere apparatuur, een inlay op maat te laten maken. Daarnaast worden er ook steeds meer koffers met inlays gebruikt in de industriële wereld. Zo kunt u bijvoorbeeld gereedschap of meetinstrumenten veilig opbergen. Hierdoor zullen uw (kostbare) goederen goed beschermd zijn en uiteindelijk langer meegaan.

Inlays van hoge kwaliteit

CaseLink streeft naar de hoogste kwaliteit inlays. Daarom werken wij met professionele software die de exacte vorm van uw product tekent en uitsnijdt. Onze CNC machine zorgt voor extra nauwkeurigheid. Zo is er voor iedere situatie of product een passende inlay.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

CaseLink Flightcases neemt binnen 48uur contact met u op laat hier uw telefoonnummer achter