Flightcases en koffers op maat!

R

Inlays specialist van Nederland

R

Levering binnen 3 weken mogelijk

R

CNC freesmachine in eigen beheer

CaseLink Flightcases

Feithspark 11

9356 BX Tolbert

Home » Pelicase

Pelicase

Geen risico’s willen lopen tijdens het vervoeren van uw apparatuur of andere spullen? Dan biedt de Pelicase de perfecte oplossing. De Pelicase is een beschermkoffer van het merk Peli, die CaseLink naast zijn op maat gemaakte flightcases aanbiedt. Het is een stevige, waterdichte, stofdichte en stootbestendige koffer. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens het transport van uw goederen en komt alles gegarandeerd veilig aan.

Het succes van de Pelicase

Peli is al sinds 1976 aanbieder van beschermende koffers. Door het ruime aanbod van Peli Products is er voor ieder product of iedere situatie wel een passende koffer. Wilt u weten of er een Pelicase is die bij u past? Bekijk het assortiment van Peli Products

Voordelen van de Pelicase

De Pelicase brengt een hoop voordelen met zich mee zoals:

  • De hoge kwaliteit door ruim 40 jaar ervaring op het gebied van beschermkoffers
  • Het is een lichtgewicht koffer (vanaf ongeveer 1.2 kg)
  • Het beschermt uw producten in extreme (weers)omstandigheden

Daarnaast bestaat de binnenkant van de Pelicase uit een inlay, die helemaal op maat kan worden gemaakt. Dit is een vulling van schuim die uw producten beschermt en op zijn plek houdt. Voor meer informatie hierover, bekijk eens onze pagina over inlays.

Voor welke producten is de Pelicase geschikt?

De koffer is klein en licht, waardoor deze ideaal is voor het opbergen van kleinere producten. Hierbij kunt u denken aan: laptops, industriële meetinstrumenten of andere smalle apparatuur.

Voor welke doeleinden zijn Pelicases geschikt?

De producten van Peli worden gebruikt door professionals uit verschillende sectoren. Doordat de koffers van Peli bestand zijn tegen extreme omstandigheden, zijn ze ideaal voor onder andere: de luchtvaart, landmacht en industriële organisaties. Daarnaast worden Pelicases ook door particulieren gebruikt voor het vervoer van persoonlijke accessoires of kostbare goederen.

Meer weten of interesse in de Pelicase?
Neem contact met ons op
voor een vrijblijvende offerte.

CaseLink Flightcases neemt binnen 48uur contact met u op laat hier uw telefoonnummer achter