Flightcases en koffers op maat!

R

Inlays specialist van Nederland

R

Levering binnen 3 weken mogelijk

R

CNC freesmachine in eigen beheer

CaseLink Flightcases

Feithspark 11

9356 BX Tolbert

Home » Freesmachine

Efficiënt en innovatief met CaseLink

CaseLink wordt op verschillende manieren steeds efficiënter en innovatiever. Zo zijn we druk bezig met de toekomst en hebben we een freesmachine aangeschaft die bijdraagt aan de efficiënte productie binnen CaseLink.

Investeren in de toekomst

CaseLink is momenteel druk bezig met het investeren in de toekomst. Dit doen we door het inzetten van het juiste personeel, het investeren in goede apparatuur en het vinden van de juiste partijen voor de maatwerk klussen. Op deze manier ontwikkelt CaseLink zich steeds meer op het gebied van productie.

Het gebruik van een nieuwe CNC freesmachine

De CNC freesmachine die CaseLink gebruikt is de ‘Biesse Rover S CNC-gestuurde freesmachine.’ Door het gebruik van deze machine kan er sneller worden geproduceerd en wordt de hoge kwaliteit van de producten gewaarborgd. Door deze machine is het ook mogelijk om uw bedrijfsnaam of logo te laten graveren in de flightcases en koffers. Daarnaast kan de machine overweg met plaatmateriaal van maximaal 3,60 bij 1,50 meter. Hierdoor kunnen er veel verschillende formaten flightcases en inlays worden geproduceerd.

Snelle levering door de CNC freesmachine

CaseLink streeft ernaar om op maat gemaakte flightcases en koffers binnen 2 tot 3 weken te leveren. Daarnaast worden de tekeningen van uw flightcase bewaard. Wanneer er een onderdeel kapot gaat, kan dit gemakkelijk en snel worden vervangen, doordat de precieze afmetingen van uw flightcase nog beschikbaar zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CaseLink? Neem contact met ons op!

CaseLink Flightcases neemt binnen 48uur contact met u op laat hier uw telefoonnummer achter